Energielabel bedrijfspand aanvragen? Vraag vrijblijvend de offerte aan. Binnen 1 week heeft u het energielabel binnen.

Stap 1. Kies aantal m²

Kies grootte bedrijfspand
Bedrijfspand 0 - 500 m2
Bedrijfspand 501 - 1000 m2
Bedrijfspand 1001 - 1500 m2
Bedrijfspand groter

Stap 2. Vul hieronder uw gegevens in

Binnen 1 week het energielabel bedrijfspand

Vraag het energielabel bedrijfspand aan bij EnerPro en ontvang het energielabel binnen 1 week na opname. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,7 vanwege ons deskundig advies op maat en persoonlijk contact. 

Energielabel bedrijfspand verplicht voor welk type gebouwen?

Het aanvragen van een energielabel bedrijfspand is al enkele jaren verplicht bij verhuur of verkoop van zakelijk vastgoed. Heeft u nog geen energielabel? EnerPro geeft persoonlijk advies en levert het label binnen 1 week. Voor de volgende zakelijke panden is een energielabel nodig:

Voor gebouwen met alleen een opslagfunctie, kerken of monumenten is geen energielabel bedrijfspand verplicht.

Energielabel bedrijfspand prijs panden groter dan 1500 m2

De prijs voor het registreren van een energielabel voor bedrijfspanden groter dan 1500 m2 is afhankelijk van twee factoren: zijn er bouwtekeningen van het bedrijfspand, gebouw of winkel aanwezig? En: hoeveel vierkante meter is het bedrijfspand daadwerkelijk? Neem contact op met de adviseurs van EnerPro voor een persoonlijk advies op maat incl. een precieze inschatting van de prijs.

Energielabel bedrijfspand goedkoop

Bij EnerPro bent u verzekerd van een vaste goedkope prijs voor het energielabel bedrijfspand. Wij zijn in vergelijking met de markt goedkoop, maar dat betekent niet dat u inlevert op kwaliteit. Wij komen altijd persoonlijk bij u langs voor de opname, waarna u binnen 1 week het energielabel voor het bedrijfspand ontvangt.

Waarom EnerPro?

Het energielabel aanvragen bedrijfspand vraagt u snel aan bij EnerPro: het persoonlijke en professionele erkend energielabel bedrijf.  Onze klanten beoordelen ons gemiddeld een 8,7 door ons deskundig advies op maat en het snel handelen. Wij zijn een zelfstandig en flexibel bureau, waardoor er efficiënt en praktisch gewerkt kan worden. U kunt rekenen op directe en snelle communicatie over uw energielabel bedrijfspand.

Energielabel bedrijfspand aanvragen 

Verantwoordelijkheid verkoper of verhuurder

Over het energielabel zakelijk voor bedrijfspanden, gebouwen en winkels zijn veel vragen, wij vertellen u graag meer over het energielabel voor bedrijven. Het label is verplicht op het moment van overdracht aan de nieuwe koper of huurder van het bedrijfspand. Dit is de verantwoordelijkheid van de verkoper of verhuurder van het pand. De overheid controleert op de aanwezigheid van een energielabel.

Op het niet hebben van een energielabel op het moment van overdracht staan boetes. Deze boetes kunnen oplopen tot €20.250. Sinds 1 juni 2015 controleert de overheid streng op de aanwezigheid van een energielabel bij verkoop of verhuur van het bedrijfspand.

Energielabel aanvragen bedrijfspand

Voor een energielabel bedrijfspand (EPA-U label) moet altijd een erkend energieadviseur met de juiste certificaten langskomen voor de opname van het pand. Bij de opname wordt gekeken naar de maten van gevels, ramen, deuren en oppervlakte van het bedrijfspand. Daarnaast wordt gekeken naar de mate van isolatie van het bedrijfspand en manier van verwarmen en koelen. Veel van deze factoren zijn afhankelijk van het bouwjaar van het bedrijfsgebouw.

Na de opname worden de gegevens verwerkt, hieruit volgt het energielabel bedrijf. EnerPro zorgt ervoor dat uw energielabel wordt geregistreerd bij de overheid. Zo is het label officieel bekend en kan deze worden opgevraagd door andere partijen. Neem contact op met de adviseurs van EnerPro voor een vrijblijvende inschatting van de kosten voor het energielabel voor bedrijven.

Energielabel bedrijfspand aanvragen 

Meer over energie adviesbureau EnerPro

Naast de opname van energielabels voor bedrijven, zijn wij als energie adviesbureau ook breder inzetbaar rondom energievraagstukken. Wij geven advies over duurzaam bouwen, zuinig energiegebruik en innovatieve technologie. Een onderdeel hiervan is ook het uitvoeren van de EPC-berekening. De EPC berekening geeft inzicht in het energiegebruik van een gebouw of bedrijfspand. Wilt u graag energie besparen, maar niet te veel investeren? Dan biedt de Energiescan mogelijkheden. In hoofdlijnen brengen wij de energiehuishouding van uw bedrijf in kaart. De scan geeft concreet advies of energiebesparing voor uw bedrijf lonend is of niet.

Energielabel voor bedrijven

De opname van het energielabel voor bedrijven doen wij persoonlijk. Na de ontvangst van de aanvraag komt onze adviseur op korte termijn bij u langs voor de opname, waarna u binnen 1 week het energielabel bedrijfspand ontvangt. Na de opname registreren wij het energielabel bij de overheid. Binnen 1 week ontvangt u ook zelf het energielabel voor bedrijven.

Energielabel bedrijfspand aanvragen