Snel het energielabel gebouwen aanvragen? Vraag vrijblijvend de offerte aan: binnen 1 week heeft u het energielabel binnen.

Stap 1. Kies aantal m²

Kies grootte bedrijfspand
Bedrijfspand 0 - 500 m2
Bedrijfspand 501 - 1000 m2
Bedrijfspand 1001 - 1500 m2
Bedrijfspand groter

Stap 2. Vul hieronder uw gegevens in

Energielabel gebouwen verplicht?

Het energielabel voor een gebouwen met kantoorfunctie is verplicht bij verhuur, verkoop of oplevering van het gebouw. Vanaf 1 januari 2023 geldt als minimum een Energielabel C voor gebouwen met een kantoorfunctie.

Energielabel aanvragen

Energielabel  utiliteitsbouw berekenen

Bij energie adviesbureau Enerpro wordt door onze EPA adviseur het energielabel gebouwen uitgegeven. De adviseur onderzoekt het gebouw op punten als: gevels, isolatie, ramen en de oppervlakte van het gebouw. Het berekenen van de prijs voor het uitgegeven van het energielabel gebouwen is afhankelijk van het aantal vierkante meters. Tot 1500m2 berekenen wij een vaste prijs. Die prijs is in de markt de meest voordeligste! Utiliteitsbouw groter dan 1500m2 wordt berekend aan de hand van de volgende factoren: aantal m2 en het wel of niet in het bezit hebben van de bouwtekeningen.

Enerpro erkend EPA adviseur

Enerpro staat geregistreerd als erkend EPA adviseur. Wanneer u kiest voor Enerpro, kiest u voor snel en professioneel advies. Door onze manier van werken, waarderen onze klanten ons gemiddeld met een 8,7! Vul vrijblijvend het formulier in voor het aanvragen van het energielabel gebouwen of neem contact op.

Energielabel aanvragen

Energiebesparende maatregelen utiliteitsbouw

Het energielabel utiliteitsbouw is verplicht bij de verhuur, verkoop of oplevering. Maar wilt u graag het gebouw toekomstgericht verduurzamen? Met de energiescan krijgt u inzicht in het energieverbruik en de energiebesparende maatregelen. Hiermee kunt u een labelstap realiseren in uw energielabel, met als doel: klaar zijn voor het verplichte Energielabel C.

De scan geeft u direct inzicht in de kosten van de energiebesparende maatregelen. De subsidiemogelijkheden worden direct meegenomen in het kostenoverzicht. De maatregelen voor het verbeteren van het energielabel verdienen zichzelf veelal binnen 3 tot 7 jaar terug.

Vraag energiescan aan

Energielabel niet verplicht voor alle gebouwen

Het energielabel is niet verplicht voor alle type gebouwen. Het hebben van een energielabel is verplicht voor:

Voor gebouwen met alleen een opslagfunctie, kerken of monumenten is geen energielabel bedrijfspand nodig. U bent verplicht het energielabel in bezit te hebben wanneer u het pand wil verhuren of verkopen. 

Energielabel gebouwen binnen 1 week

Vraag het energielabel gebouw aan bij EnerPro en ontvang het energielabel binnen 1 week na opname. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,7 vanwege ons deskundig advies op maat en persoonlijk contact.