Energielabel kantoor aanvragen? Vraag hieronder de offerte aan. Binnen 1 week heeft u het energielabel kantoorpand binnen. Meer informatie over het label vindt u onder het formulier.

Stap 1. Kies aantal m²

Kies grootte bedrijfspand
Bedrijfspand 0 - 500 m2
Bedrijfspand 501 - 1000 m2
Bedrijfspand 1001 - 1500 m2
Bedrijfspand groter

Stap 2. Vul hieronder uw gegevens in

Energielabel kantoor verplicht

Een energielabel kantoor is sinds 2015 verplicht voor kantoren vanaf 50m2. Wanneer u geen energielabel heeft, kunt u een flinke boete van de overheid ontvangen. Om een boete te voorkomen, moet u op het moment van overdracht een energielabel in uw bezit hebben. Een energielabel is dus verplicht op het moment dat u het kantoor gaat verhuren of verkopen.

Energielabel aanvragen

Energielabel C kantoren 2023

Vanaf 1 januari 2023 is de eis dat ieder kantoorpand het energielabel C bezit. De wetgeving geldt voor publieke en private kantoorgebouwen boven de 100m2. De uitzonderingen gelden voor de volgende kantoorpanden:

  • Kantoorgebouwen waarvan minder dan 50% van de oppervlakte gebruikt wordt als kantoorfunctie

  • Monumenten

  • Het kantoor binnen 2 jaar gesloopt of gerenoveerd wordt

Is het kantoorpand voor 2023 niet in het bezit van het energielabel C? Dan mag het gebouw niet meer als kantoor worden gebruikt. Ons advies: controleer of uw kantoorpand in het bezit is van het energielabel C op www.ep-online.nl.

Geen energielabel kantoorpand

Is het kantoorgebouw nog niet in het bezit van een energielabel C? Bijvoorbeeld omdat het Energielabel D, E of G heeft? Win dan energieadvies in, zodat u weet welke stappen u kan zetten om te voldoen aan de wetgeving. Soms zonder grote bouwkundige ingrepen is het mogelijk het kantoor naar Energielabel C of zelfs A of B te verbeteren.

Met het energieadvies van Enerpro krijgt u inzicht in: de maatregelen, investering en beschikbare subsidies voor energiebesparende maatregelen. Lees hier meer over de energiescan van Enerpro. Of neem vrijblijvend contact op voor advies met onze erkende energieadviseurs.

Neem contact op

Lees meer over de energiescan

Energielabel kantoorpanden goedkoop aanvragen

Enerpro hanteert voor het opstellen van het energielabel kantoor altijd een vaste en goedkope prijs op basis van het aantal vierkante meters van het kantoorpand. U kunt het energielabel aanvragen door vrijblijvend het formulier hierboven in te vullen of direct contact met ons op te nemen.

Voldoet uw kantoor nog niet aan de eisen voor het energielabel C? Vraag dan de energiescan aan. Wij adviseren u graag over de energiebesparende mogelijkheden, investering en subsidies waar u recht op heeft.

Enerpro erkend EPA adviseur

Voor het aanvragen van het energielabel (een EPA-U label) heeft u een EPA adviseur nodig. De EPA adviseur voert een energiescan uit en kijkt bijvoorbeeld naar de gevels, de ramen, isolatie en de oppervlaktes van uw kantoorruimte. Dit wordt ook vaak bepaald door het bouwjaar en de bouwstijl van het kantoor. Wanneer u kiest voor Enerpro, kiest u voor snel en professioneel advies. Door onze manier van werken, waarderen onze klanten ons gemiddeld met een 8,7! Vul vrijblijvend het formulier in voor het aanvragen van het energielabel kantoor of neem contact op.

Energielabel aanvragen