Energielabel winkel aanvragen? Vraag vrijblijvend de offerte aan. Binnen 1 week heeft u het energielabel binnen.

Stap 1. Kies aantal m²

Kies grootte bedrijfspand
Bedrijfspand 0 - 500 m2
Bedrijfspand 501 - 1000 m2
Bedrijfspand 1001 - 1500 m2
Bedrijfspand groter

Stap 2. Vul hieronder uw gegevens in

Energielabel winkel aanvragen

Het energielabel voor winkels vraagt u eenvoudig en goedkoop aan bij Enerpro. Bij Enerpro voert onze EPA deskundige de controle in de winkel uit, waarna u binnen 1 week het erkende energielabel voor winkelpanden ontvangt. Wat moet u doen voor het aanvragen van het energielabel?

  • Vul hierboven vrijblijvend het formulier in of neem contact op

    • Stap 1. Kies het aantal m2 van uw winkel

    • Stap 2. Contactgegevens invullen

  • Hierna bellen wij u voor de definitieve bevestiging en de afspraak voor de opname

  • Binnen 1 week ontvangt u het energielabel winkelpand

Energielabel winkel verplicht

Het energielabel winkel aanvragen is verplicht bij de verhuur of verkoop van uw winkelpand. Heeft u geen energielabel? Dan heeft u kans op een boete, welke op kan lopen tot €20.250. Het energielabel voor winkels heeft u nodig wanneer u de winkel verhuurt of verkoopt.

Bezoek (EPA) Energielabel adviseur aan uw winkel

Voor een energielabel winkel moet er altijd een EPA adviseur langskomen. Deze energie adviseur kijkt onder andere naar de isolatie, de oppervlakte en de hoeveelheid deuren. Ook het bouwjaar en de verwarmingswijze hebben invloed op de hoogte van het label. Wanneer alle data is verwerkt, bepaalt de EPA adviseur het label en registreert dit bij de overheid. Vanaf dat moment is het label vastgelegd en bent u vrij om uw winkel te verkopen of te verhuren.

Energielabel winkelpand boven de 1500 m2

De kosten voor het registreren en vastleggen van het energielabel is afhankelijk van het aantal m2 van het winkelpand. Is uw winkel groter dan 1500 m2? Dan ontvangt u van ons een scherpe offerte op maat. De volgende factoren bepalen de kosten voor de opname: het aantal m2 en de aanwezigheid van de juiste bouwtekeningen.

Energielabel aanvragen

Enerpro energie adviesbureau

Enerpro is een professioneel bedrijf met erkende EPA adviseurs. Wij werken flexibel, efficiënt en communiceren snel over uw energielabel. Wij geven vakkundig en persoonlijk advies, daarom geven klanten ons gemiddeld een 8,7. Naast de opname van energielabels voor winkels, zijn wij als energie adviesbureau ook breder inzetbaar rondom energievraagstukken. Een onderdeel hiervan is het uitvoeren van de EPC-berekening. De EPC berekening geeft inzicht in het energiegebruik van een winkelpand. Wilt u graag energie besparen, maar niet te veel investeren? Dan biedt de Energiescan mogelijkheden voor uw winkelpand.  Heeft u nog vragen over onze diensten of de aanvraag van het energielabel winkel? Neem contact op.