Energielabel winkel

Vraag het energielabel voor winkelpanden aan en ontvang het energielabel winkelpand binnen 1 week na opname.

Direct informatie energielabel winkel aanvragen

Vul uw gegevens vrijblijvend in voor de aanvraag van het energielabel winkel:

Energielabel verplicht

Een energielabel is verplicht bij de verhuur of verkoop van uw winkelpand. Heeft u geen energielabel? Dan kunt u rekenen op een boete, welke op kan lopen tot €20.250. De overheid controleert sinds 2015 met regelmaat op labels, dus neem geen risico. Het energielabel voor winkels heeft u nodig wanneer u de winkel verhuurt of verkoopt. Heeft u nog geen energielabel? De EPA adviseurs van Enerpro komen langs in uw winkel en leveren persoonlijk en innovatief advies. Binnen een week ontvangt u inzicht in het energieverbruik van uw winkelpand en krijgt u het energielabel.

Bezoek EPA adviseur

Voor een energielabel winkel moet er altijd een EPA adviseur langskomen. Deze energie adviseur kijkt onder andere naar de isolatie, de oppervlakte en de hoeveelheid deuren. Ook het bouwjaar en de verwarmingswijze hebben invloed op de hoogte van het label. Wanneer alle data is verwerkt, bepaalt de EPA adviseur het label en registreert dit bij de overheid. Vanaf dat moment is het label vastgelegd en bent u vrij om uw winkel te verkopen of te verhuren.

Waarom Enerpro?

Enerpro is een professioneel bedrijf met erkende EPA adviseurs. Wij werken flexibel, efficiënt en communiceren snel over uw energielabel. Wij geven vakkundig en persoonlijk advies, daarom geven klanten ons gemiddeld een 8,7.

Energielabel aanvragen