Overslaan en naar de inhoud gaan

Energiemanagement voor bedrijven

Energiemanagement geeft u volledige controle over uw energiekosten en energiegebruik. Het is een waardevolle aanvulling op uw energie-inkoop beleid. Het geeft u de mogelijkheid om (energie)kosten te besparen en het comfort te verbeteren. Dit doet u op basis van (realtime) inzicht in uw energiegebruik. U treft vervolgens gericht besparingsmaatregelen. Op deze manier creëert en handhaaft u de gewenste energiesituatie voor uw organisatie.

Start met inzicht

Inzicht is de basis voor een goede structurele aanpak. Hiermee brengt u uw huidige energiestromen in kaart waarop u gericht besparingsmogelijkheden inzet. Daarom bieden wij onze opdrachtgevers een compleet pakket van energiemeetdiensten en –monitoring. Met onze praktische aanpak richt u zich op het continu verbeteren van de energie-efficiëntie van uw gebouwen.

Zakelijk energie besparen

Energie is een sleutelfactor in de bedrijfsvoering van organisaties. Energie is noodzakelijk voor de kernprocessen en ondersteunende activiteiten en daarom vaak een aanzienlijke kostenpost. Vaak valt op die bestedingen op eenvoudige wijze te besparen.

Energiemanagement helpt organisaties om op een structurele en systematische wijze hun energieverbruik terug te dringen. Daarmee worden zowel de kosten als de milieubelasting van de organisatie teruggebracht. Vaak neemt het comfort toe of wordt een positief effect op uw productiviteit bereikt.

Onze energiemanagement diensten bieden maatwerkoplossingen en nemen u werk uit handen. Ook hier geldt dat een korte terugverdientijd belangrijk is. Bent u benieuwd welke mogelijkheden Energiemanagement uw bedrijf biedt?

Realisatiebegeleiding

Energiemonitoring

Energiemanager

Energieworkshop

Beleidsadvies

Duurzame mobiliteit